Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κυριακή 31-08-2014, 11.00 πμ : Ορκωμοσία δημάρχου, δημοτικών/κοινοτικών συμβούλων Μοσχάτου-Ταύρου.





Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Μοσχάτου-Ταύρου "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" ορκίζονται και αναλαμβάνουν και επισήμως τα καθήκοντά τους την ερχόμενη Κυριακή, 31-08-2014, στις 11.00 πμ, στην τελετή ορκωμοσίας που θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Κίνησής μας:  

Από το Μοσχάτο:

1. Άρης Κρεμμύδας
2. Θανάσης Μελίστας
3. Δημήτρης Ζώταλης
4. Ελένη Μωραΐτη
5. Χάρης Τουφεξίδης
6. Γιώργος Μελέτης


Από τον Ταύρο:

1. Γρηγόρης Σωπάκης
2. Κατερίνα Καρύδη
3. Ευάγγελος Τσιρώνης



Δήλωση κ. Ευθυμίου:

"Όπως ήδη γνωρίζετε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση διανύει μία δύσκολη περίοδο. Εν μέσω της κρίσης, καλείται να ανταποκριθεί σε όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις και ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών. Δέχεται καινούριες αρμοδιότητες χωρίς ενδυνάμωση με το αντίστοιχο προσωπικό και χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, καλείται να προσαρμοστεί σε συνεχείς αλλαγές, καλείται να διευρύνει την ομπρέλα της κοινωνικής προστασίας της σε όλο και περισσότερους πολίτες. 
Ο κάθε ένας από εμάς αλλά και όλοι μαζί είμαστε υπεύθυνοι για να διοικήσουμε αυτό το Δήμο με όραμα, με στόχους, με σύνεση, με προγραμματισμό. Οι πολίτες μας έδειξαν εμπιστοσύνη προσδοκώντας από εμάς να βρεθούμε στο πλευρό τους, να τους ακούσουμε, να βρούμε λύσεις σε όσα τους απασχολούν, αλλά και να οργανώσουμε με μεθοδικότητα και συντονισμό τις υπηρεσίες του Δήμου έτσι ώστε να δημιουργήσουμε έργο ωφέλιμο για την πόλη μας.
Το έργο αυτό συνεχίζεται για όσους βρίσκονταν στη Δημοτική Αρχή και στα αρμόδια τοπικά όργανά της από την προηγούμενη τετραετία και ξεκινά για τους νέους συμβούλους με την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής. 
Προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω ότι κανένας δεν περισσεύει στο Δήμο μας. Όλοι οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, παλιοί και νέοι μπορούν και πρέπει να παράγουν έργο για την πόλη μας, για τους πολίτες, για την ποιότητα της ζωής μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων και πολιτικών πεποιθήσεων. Από την πλευρά μου θα σταθώ αρωγός και θα προσπαθήσω ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Κοινοτικά Συμβούλια του Μοσχάτου και του Ταύρου να αποτελέσουν πρότυπο ορθής λειτουργίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου