Τρίτη 17 Ιουνίου 2014



Συμπολίτες και  Συμπολίτισσες
Φίλες και Φίλοι


Η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου '' Πολίτες σε δράση για την ανατροπή'', σας ευχαριστεί όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στις δημοτικές εκλογές αναδεικνύοντας την κίνησή μας δεύτερη δύναμη στο Δήμο μας.
Οι εκλογές τελείωσαν , τα προβλήματα όμως συνεχίζουν και υπάρχουν και χρειάζεται διαρκής αγώνας και εγρήγορση είτε για την ανάδειξή τους , είτε για την επίλυσή τους.
Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη βάση των προγραμματικών μας θέσεων και των αρχών της διακήρυξής μας στην προώθηση όλων των ζητημάτων που απασχολούν το Δήμο μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές Κοινότητες αλλά και στις γειτονιές μέσα από λαiκές συνελεύσεις με στόχο την αμφίδρομη ενημέρωση και δράση.
Η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου '' Πολίτες σε δράση για την ανατροπή'', συγκροτήθηκε ως μια αναγκαία για τα δημοτικά δρώμενα κίνηση και όχι ως προεκλογικός μηχανισμός και στη βάση αυτών των δεδομένων δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα σε όλους όσους έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά με τις επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών και θα σταθούμε  απέναντι σε κάθε απόφαση που θα είναι ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών.
Σας καλούμε όλες και όλους ανεξάρτητα από την εκλογική σας προτίμηση σε συστράτευση και αγώνα   για να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάδειξη και στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας . Σας καλούμε να ενεργοποιηθείτε και να ενταχθείτε στη  Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου συνεισφέροντας στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο μας και στις γειτονιές μας .

Την Τετάρτη 18 /6/2014 στις 19:30 στην αίθουσα 7 στα Σφαγεία θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μετά τις εκλογές Γενική Συνέλευση της κίνησής μας και καλείστε όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε.
Θέματα της συνέλευσης α) Απολογισμός εκλογών β) Προγραμματισμός δράσης γ) Εκλογή νέας γραμματείας

                    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

                                                                      ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ   ΚΙΝΗΣΗΣ

ΆΡΗΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ                                                  ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου